sosyomi.com - Telegram Grup ve Kanala Üye Ekleme Botu - Telegram Grup ve Kanal Üye Hilesi
Telegram grup ve kanala nasıl üye eklerim? Telegram bot üye nasıl eklenir? Telegram kanaldan kanala nasıl üye eklerim? Telegram gruptan gruba üye nasıl eklerim? Telegram kanala bot atmak, Telegram gruba bot atmak, Telegram grup ve kanal üye hilesi nasıl yapılır?

Bu konumda sizlere nasıl telegram kanalınıza üye ekleyebileceğinizi, nasıl kolaylıkla bot atabileceğinizi anlatacağım. İlk önce yardımcı programımızı indirelim.

Uygulama indirme adresi: Tıkla ve indir!

Uygulamayı indirdikten sonra sahte, fake bir numaraya ihtiyacınız var. Bu numara ile uygulamaya giriş yaparak otomatik olarak puan kazanabileceksiniz. Sahte numaranın amacı, uygulamanın otomatik olarak gruplara ve kanallara katıldığı için gereksiz grup ve kanal kirliliğinin olmamasını sağlamaktır. Aşağıdaki siteyi kullanarak sahte bir numara alabilirsiniz. İsterseniz kendi numaranızı da kullabilirsiniz.

Sahte numara almak için: Tıkla ve siteye git! 

Giriş yaptıktan sonra sizden bir davet kodu isteyecektir. Davet kodu yerine "55475815" kodunu yazarak +20 puan kazanabilirsiniz. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra aşağıdaki gibi bir ekran ile karşılaşacaksınız. 


Bu ekranda "Join" tuşuna basarak veya "Automatic Joiner" kısmını aktif ederek puan kasabilirsiniz. Automatic Joiner ile program otomatik olarak sizin için puan kasar. Programın arka planda çalışması yeterlidir. +200 Puan kazandıktan sonra sağ üst tarafta bulunan "Get Members" kısmına basarak kanalınıza veya grubunuza üye ekleyebilirsiniz. 200 Puan için 50 adet üye alabilirsiniz. Telefonunuzun çift uygulama özelliği varsa veya Google play aracılığı ile çift uygulama yapabileceğiniz yardımcı uygulamalar ile birden fazla membersgram uygulamasını kullanabilirsiniz.



Bu ekranda puanınıza göre seçim yaptıktan sonra aşağıdaki ekran ile karşılaşacaksınız.--

Bu ekranda ise kanal veya grubunuzun adresini ekleyelim. Kanal veya grup adresini girerken örneğin, "machane34" şeklinde yazalım. Yazdıktan sonra "Order" seçeneğine basarak üyelerimizin gelmesini bekleyelim. Tahmini olarak iki dakika içerisinde kanalınıza veya grubunuza gelecektir. 



Etiketler

telegram üye, telegram bot, telegram kanal, telegram üye botu, telegram bot python, botfather, api telegram, telegram chat id, telepot, python telegram, telegram bot php, telegram api bot, botfather telegram, telegram botfather,python bot telegram, telegram bot oluşturma, telegram gruba üye ekleme botu